SS24 ANGELIC KOLLEKCIÓNK MÁR ELÉRHETŐ, RENDELD MEG MOST!

BOBOO vs Nagy divatcégek

A divatipar világszerte óriási méreteket öltött az elmúlt években, és a nagy webáruházak kínálata kísértetiesen hasonlít egymásra. Ám egyre többen kezdik felismerni az előnyeit annak, ha helyi kisvállalkozóktól vásárolnak, akik kismennyiségben, fenntartható anyagokból készítik ruháikat, és az emberi értékekre helyezik a hangsúlyt.

A nagyobb divatcégek gyakran tömegtermelnek, és ennek eredményeként hatalmas mennyiségű hulladékot és szennyezést okoznak ezzel szemben mi a BOBOO-nál törekszünk a minimális raktárkészlet felhalmozására és a termékeket, amiket nem tudunk eladni újrahasznosítjuk.

A nagy webáruházaknál sokszor gyenge minőségű anyagokat használnak, míg mi kifejezetten figyelünk a magas minőségű anyagok beszerzésére és a környezetvédelemre. Emiatt folyamatosan kutatjuk az újrahasznosított, bio anyagokat.

Mi korlátozott számban készítjük el a ruháinkat, emiatt kevesebb az esély, hogy egy buliban vagy fesztiválon máson is látod majd. 

A nálunk vásárolt ruhák hosszú élettartamúak, strapabírók, ha azonban mégis probléma adódna vele, gyorsan vissza tudod hozzánk küldeni és mi kicseréljük vagy megjavítjuk neked. 

A nagy cégek gyakran olcsó munkaerőt használnak, és rossz munkakörülmények között dolgoztatják alkalmazottaikat, különösen a fejlődő országokban, mi azonban közelről ismerjük a velünk közösen dolgozó vállalkozókat/alkalmazottakat és tisztességes fizetést, munkakörülményeket biztosítunk nekik.

Ezen okok miatt érdemes fontolóra venni a helyi kisvállalkozóktól való vásárlást, és meghozni a tudatos döntést a  fenntarthatóság, minőség és emberközpontúság jegyében. Amikor helyi kisvállalkozóktól vásárolunk, nemcsak minőségi termékeket kapunk, hanem támogatjuk a helyi közösségeket és hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz. Ne felejtsük el, hogy minden ruhadarab mögött ott áll egy történet, és ezek a történetek azok, amik még értékesebbé teszik a ruháinkat.

Facebook
Pinterest
Tumblr
Email

ANGELIC KOLLEKCIÓNK ELÉRHETŐ A KINDA CLOTHING ÜZLETEIBEN 2024 JÚLIUS 1.-TŐL!