SS24 ANGELIC KOLLEKCIÓNK MÁR ELÉRHETŐ, RENDELD MEG MOST!

Rólunk

BOBOO BUDAPEST – AZ ELSŐ MAGYARORSZÁGI  FENNTARTHATÓ FESZTIVÁL RUHAMÁRKA

 

A jövő hangja – BULIZZ FENNTARTHATÓAN

A Boboo Budapestnél egyedi  fesztivál ruhákat készítünk, amelyekkel garantáltan kitűnsz a tömegből! De ne aggódj, nem csak a divat a fontos számunkra. A fenntarthatóság szintén kulcsfontosságú szerepet játszik a tervezési és megvalósítási folyamatokban.Célunk, hogy a lehető legkevesebb hatást gyakoroljuk a környezetre, aktívan keressük azokat az anyagokat és gyártási módszereket, amelyek minimalizálják az ökológiai lábnyomunkat, és elősegítik a fenntarthatóbb divatot.miközben megalkotjuk egyedi darabjainkat. Ha fontos számodra, hogy stílusosan és fenntartható módon öltözködj, akkor a Boboo Budapest a neked való márka. Legyen szó buliról vagy fesztiválozásról, mi garantáltan olyan ruhát készítünk, amiben magabiztosan és kényelmesen érzed majd magad. Hajrá, állj ki önmagadért és vállald fel az extravagáns stílusodat velünk!

Kik vagyunk mi?

A márka alapítói Hacsi Bogi és Kowalski Bogi. Egyetemistaként, egy projekten dolgozva felfedeztük a divatiparban rejlő kiaknázatlan lehetőséget, az extravagáns egyedi party ruhadarabok létrehozását. Ezzel a lendülettel megalkottuk a Boboo Budapestet, amelynek márkanévét a nevünk becézése inspirálta. Úgy érezzük, hogy hivatásunk egy olyan terméket létrehozni, amely kreatív, környezetbarát és egyedi. A Boboo nem csak egy ruhamárka, hanem egy életérzés és közösség is, amely összeköti a szórakozást kedvelőket, akik fontosnak tartják a fenntarthatóságot és szeretik kifejezni extravagáns stílusukat öltözködésükkel.

 

„Mikor ha nem most? „ – életérzés kedvelőinek 

Egy biztos: az idő telik. Sosem jönnek vissza az elhalasztott pillanatok, ezért a jelent a lehető legjobban kell megélni. Emlékeket, élményeket kell gyártani hogy majd legyen mit mesélni a következő nemzedéknek. De a kérdés a következő: mégis hogy tudnánk ezt megugrani, ha nem vállaljuk fel magunkat? Itt jött az ötlet, mely szerelemprojektből- vállalkozássá nőtte ki magát, avagy a BOBOO. A név egy mozaikszó, melyet a két alapító egyetemista nevének kezdőbetűje tesz ki. Úgy gondolták, itt az ideje felvállalni magunkat és egyedi tervezésű, extravagáns szettekben villogni az éjszakai életben mindezt a környezet védelmének figyelembevételével, etikus-hazai gyártással fűszerezve.

Miért a Boboo?

Összetett kérdés melyet 3 szóban tudunk megválaszolni.

– Környezetbarát, etikus és minden ami zöld

-Blabla

-BOMBA TERVEZÉS

Haha, a viccet félretéve –igyekszünk a legextrább darabokat elkészíteni számotokra, illetve gondolunk a visszafogottabb vásárlóinkra is, ezért minden kollekciónkban megtalálható a „basic” kezdőszóval ellátott ruhadarab.

Hova tudom felvenni?

Kifejezetten party-kompatibilis darabokat terveztünk számotokra, azaz ne aggódj, mi már megálmodtuk helyetted a legbombább szettet, kiegészítőkkel együtt – a garantáltan a felejthetetlen estére.

Milyen anyagokkal dolgozunk?

Kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és környezettudatosságra, így többek között szeretnénk bemutatni nektek, hogy mi hogyan teszünk a környezetért és milyen anyagokat használunk, melyek ebben segítenek.

Az egyik ilyen anyagunk a bio pamut, amelyet környezetbarát módon termesztenek és feldolgoznak, így minimalizáljuk a káros anyagok használatát a termesztés során. A bio pamut nemcsak környezetbarát, de rendkívül puha és kényelmes is, így a vásárlóink maximális kényelmet élvezhetnek viselés közben.

Az újrahasznosított poliészter a másik fő anyagunk, amelyet környezettudatos újrafeldolgozási folyamat során állítanak elő. Ez az anyag csökkenti az újrahasznosítatlan műanyag hulladékot, amely jelentős probléma a környezetünk számára. Az újrahasznosított poliészter azonban nemcsak környezetbarát, hanem tartós és könnyen karbantartható is, így hosszú ideig élvezhetik a vásárlóink a termékek minőségét és kényelmét.

Fontos számunkra, hogy fenntartható és környezettudatos vállalatként működjünk, és ez magában foglalja az újrahasznosított anyagok használatát is.

Biztosak vagyunk abban, hogy ahogy nekünk is nektek, vásárlóinknak is fontos a környezetvédelem. 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz, és együtt tehetünk a környezetünkért!

ANGELIC KOLLEKCIÓNK ELÉRHETŐ A KINDA CLOTHING ÜZLETEIBEN 2024 JÚLIUS 1.-TŐL!